1.jpg
 Ramping up from the side, the terrazzo pathway runs along rhythmic narrow openings in the façade and through a large rotating metal and glass door, arrives at a slightly elevated platform, then thickens facing a large central opening, to receive a large seating area.
3.jpg
4.jpg
 Behind, it steps up inside the double-height space to create a ceremonial staircase that leads up to a second level. The wide steps look back towards the sea, through the large central opening, and can turn into a cinema at night, when a roller blind drops down on the frame.
9.jpg
6.jpg
 To the right, the terrazzo falls and encircles a sunken kitchen area, forming its countertop.
8.jpg
11.jpg
 On the second level, extending from the large staircase, the terrazzo flows around the perimeter of the floor, leading towards the light outdoors, widening or shrinking to delineate the periphery of sleeping areas, bathing enclosures and flowerbeds.
12.jpg
13 copy.jpg
 Below, at the bottom level closest to the sea, three visitor bedrooms line behind an open colonnade, ending with a sculpted spiral terrazzo staircase that leads to the main entrance ramp above. 
Plans-1.jpg
plans-2.jpg
prev / next