external night copy.jpg
 The intervention takes the form of the garden, but inverts and raises it.  A slab, stretching 4 meters above the ground, elevates the public level of circulation away from the street, bridging between the existing buildings.
lobby 1 copy.jpg
co-working 1 copy.jpg
 Below, it leaves room for a large un-hierarchical infrastructure of space, to be appropriated as seen fit by its users, to be left open or enclosed, in various materials and ways.  The open plan is articulated around various sized courtyards that provide various scales and experiences of the outdoors, geared to serve the offices around them.
Antwork-jpg.jpg
event space copy.jpg
 Above, the roof canopy becomes a large open garden more suited for public gatherings and function, visible to the street and the city, yet private and controlled. 
Antwork-elev.jpg
prev / next